i can't imagine what it'd be like living each day in this life without you

Bra dag idag! Började med sovmorgon, skönt!

Dagens schema: Sånglektion, Musik, No, Musik igen (Ev.) och sedan har jag vart och tränat med Amanda!

Prov i Biologi imorgon så är dags att öppna böckerna och banka in lite information men en sak är då säker, jag kan det här med ärftlighetsschema efter att ha gjort 3:e generationens inavel idag på No'n! Haha.

Kram / F


jag gör vad som helst, allt för att få vara med dig

Var en riktigt trevlig friluftsdag igår, fint väder så man kunde sola lite, åkte madrass och fikade!
Efter detta for jag hem och sov en stund innan jag skulle och träna med amanda!
Var riktigt skönt att komma igång med träningen igen efter att ha vart sjuk i en månad typ.

(tryck på bilderna för att få dom större.)

 

Idag har jag vart som en gammal tant, har träningsvärk i ryggen och det är en ren plåga! Inget roligt ställe att ha det på iaf. Slutade 12 idag. Riktigt skönt! Sedan dess har jag hunnit gå på stan ett tag, vara med Mattias, vara på Sopranos samt plugga lite matte och nu ska jag plugga lite inför No provet på fredag innan jag tackar för idag och säger Godnatt!

toppenvecka?

Vilken super dag, fick Mvg på nationella i Fysik som jag gruvat mig för hur mycket som helst, känner på mig att det kommer bli en sådan vecka också!

Friluftsdag imorrn!

Slutar 12 på Onsdag!

 

Lite dålig uppdatering på sistone men så kan de bli ibland när man inte har så mycket tid.


you're my true friend!

Äntligen helg och så mycket som möjligt ska spenderas med min allra bästa vän! Är välbehövligt och länge sedan sist!

Puss!




Promise me tomorrow starts with you,

Rätt sliten tjej just nu, ska gå och duscha och tvätta bort sminket, skriva det sista på So-arbetet som ska lämnas in imorgon och sedan säger jag tack för idag!
Jag minns inte riktigt när jag skrev sist men kort sammanfattning av gårdagen var iaf att jag hade 3 lektioner, fikade med mor och dotter (amanda), fyndade en söt sak för 25 kr på chili, satt och tog det lugnt medan jag väntade på att amanda skulle färga håret, vi gick hem till mig och efter tag kom mattias så var med han resten av kvällen! Riktig bra dag! :)
Okej, idag då har jag haft no, livskunskap och matte men under livskunskapen och matten satt jag och skrev nationella proven i Fysik eftersom jag missade det förra veckan när jag var i Stockholm. Jag är riktigt nöjd, var lättare än jag hade förväntat! Efter detta hade jag franska, vi gjorde väl inget speciellt mer än att jag började på en liten saga!
Och sist men inte minst hade jag Svenska där jag gjorde bort sista delen i Nationella. Skönt och är superduper nöjd! :)
Efter skolan for jag till Amanda, har inte blivit att vi umgåtts så mycket på sista tiden så var skönt (:

Nationella prov - Fysik: CHECK!
Nationella prov - Svenska: CHECK!
Inlämningsuppgift om Islam: (snart) CHECK!

+ att jag fick lönebeskedet nerdimpt i brevlådan idag så har vart en super dag!

Kram / F

Luleå Hockey!

Kvällen har spenderats med Karin, Inger, Addis, Stefan och familjen bänkad framför Tv'n och den avgörande matchen mellan Djurgården och Luleå!
Kan väl inte säga annat än att humöret gick i berg- och dalbanor! Haha.
Men nu är det avgjort och jag älskar LULEÅ! :D



Just nu ska jag göra mig i ordning för sängen, ska ringa farmor och sedan sova.
Godnatt och sov gott! :)
Kram / F

Oth-maraton!

Just nu ligger jag i sängen och ska precis gå till köket för att få mig lite mat i magen, tänkte göra det för ett bra tag sedan men har inte kunnat bestämma mig för om jag ska äta frukost eller något mer närmare lunch.
Efter det ska jag sätta igång mitt Oth-maraton igen. Finns det någon bättre serie?! I'm totaly in love!

Ha en bra dag!


Don't want to climb, don't want to fall, don't know where to start at all

Ramlade in genom dörren för inte allt för länge sedan.
Har vart och åkt bragdloppet idag, var absolut ingen höjdar dag. Fick plågas hela vägen med mina förbannade bihålor som bara bråkade med mig. Plus att jag vid 2 tillfällen tog upp telefonen i max 1 minut för att läsa sms vilket i sin tur resulterade i att jag förfrös min högra hand. I slutet började hela jag frysa och det blev inte ett dugg bättre av att man fick vänta i först minst 30 minuter från det att man kom i mål till det att bussen ens fick för sig att komma, sen när den väl kommit fick vi vänta 25 minuter på att den skulle börja rulla mot Kalix...
Inte roligt någonstans...

Nä usch vad negativ jag är. För lite omväxling är jag glad att jag tagit mig igenom loppet, jag har gått imål och jag lever fortfarande. Ännu en vinst!

Nu ska jag gå och tina upp mig själv i duschen.
Kram / F

intervju med sverigesradio!



Kram / F

nu drar vi!

Nu beger jag mig mot stan och sedan vidare för att luncha med min kära faster och farmor!



Ha en bra dag!
Kram / F

Singing that melody.

Just nu ligger jag i hotell sängen, överväger att snart lägga mig till rätta och drömma mig in i sömnens värld.
Dagen började av att brandlarmet ringde 10 i 6. Suck. Dock var det bara falskt alarm men ingen trevlig väckning.
Somnade om och sen när jag väl steg upp fick jag ställa mig och rengöra alla prylar i necessären för att foundationen hade läckt. Efter det hoppade jag i duschen o gick sedan och åt en lång och god hotellfrukost.
När jag var färdig med det började jag värma upp rösten, övade lite på sångerna och gjorde mig i ordning innan det bar av till stan. Och under dagen har jag hunnit med att Luncha med Mia, gjort bort intagningsproven på ena skolan, utöka min garderob med ett par jeans och kolla runt på stan samt ätit god middag (:
Dags att börja tagga till nästa intagningsprov som är imorgon då ;-)

Nä nu ska jag lägga mig till rätta,
Godnatt och sov gott!

Don't you know that time is not my friend, i'll fight it to the end.


Tack för gårdagen sötnos! Hade minst sagt roligt, men går det att ha något annat i din närhet? ;-)

Som sagt så spenderades dagen igår med mig sötis på sporthallen och tittade på handboll! Trevligt var det och var många gånger man fick ont i magen och tjippa efter andan av allt skratt! Du är bäst gumman, glöm aldrig det!

Jag har nog fått vakna upp på ett av de mest underbara sätt idag och nu sitter jag och ska repa igenom låtarna inför Tisdagen och Onsdagen, har ju vart lite nervös och osäker men nä nu ska jag se till att fixa det här! Måste hitta motivationen och orken för jag kommer få ångra mig i efterhand annars.

Senare ska jag nog bara ta hand om mig själv, packa och kanske gå på en promenad i det fina vädret!

Ha de bra!
Kram / F

Hejarklack!

Godmorgon!
I torsdags kväll klockan 19.59 jobbade jag min sista minut på jobbet för den här säsongen, tråkigt men så det kan vara.
Ska bli skönt att ha lite lov oxå även om det är ganska mycket planer, skönt att intervjun är bortgjord och att den gått bra.
Nu ska jag lägga på ett kol med att fixa mig och städa rummet och sedan åker jag med min söta lilla Amanda och leker hejarklack på handboll! :)

Ha en bra dag!
Kram / F

Svar på kommentar!



Jo och ibland hade man önskat att man var synsk så man hade vetat innan hur mycket energi man ska lägga ner på saker för att inte bli så besviken i slutändan... Föresten, Vem är du? :)

.

We'd never know what's wrong without the pain
Sometimes the hardest thing and the right thing are the same
.

Jag börjar min färd mot Slagnäs!

Godmorgon!
Nu måste jag skynda mig så jag hinner göra allt innan bussen går. Tack snälla Mona för att jag får åka med er från Luleå! :-) <3
Ska bli riktigt skönt att komma till Slagnäs, avkopplande trots att jag ska jobba.
Jag har ingen aning om hur mycket jag kommer uppdatera under mina dagar där men det återstår ju att se!



Ha det bra! =)
Kram / F


Jag faller, baby jag faller.

Har precis kommit hem.
Har till en början av kvällen varit på 50års kalas för att fira Christer. Grattis! :-)
Lite senare kom Jacce o hämta mig så vi for till Frida. Jag tror det är första och enda gången jag kommer att åka skoter i finkläder och högklackat, haha!
Under timmarna jag var där såg vi lite fotboll, de snyggaste målen genom tiderna, svamla på, gjorde semlor och svamlade ännu mera :D Tack för ikväll!

Nu ska jag se om jag kommer någon stans i min packning så jag kanske kan sova lite längre imorgon, men är stor risk att jag somnar innan jag har hunnit tänka färdigt så Godnatt!


Dag 1 - en bild + 10 fakta om mig.



• Mitt fullständiga namn är Ida Fanny Löfmark.
• Jag älskar verkligen att sjunga, jag har alltid tyckt om det men har bara sjungt seriöst sedan 1,5 år tillbaka. Största anledningen till att jag började just då var inte för att jag ville bli något utan för att jag hade det problematiskt i min astma och medans jag sjöng så fick ett sånt syretillförsel så det kändes att lungorna vidgades.
• Jag hatar att höra negativa atityder och klagomål om saker som jag antingen vet att inte är sant eller vet personen inte kan uttala sig om, finns det något mer irriterande?
• Som person skulle jag nog beskriva mig själv som att jag är väldigt omtänksam, fundersam och sprallig. Det skulle nog alla som känner mig väl hålla med om, jag kan inte låta bli att bry mig om någon som är ledsen i min närhet och det blir lätt att jag är en liten psykolog vilket kan vara både till min för- och nackdel. Jag både älskar och hatar att fundera så mycket som jag gör, men det är en sak som hör mig till. Jag funderar på allt mellan himmel och jord, negativa som positiva saker. Och sprallig, beroende på vem jag är med och hur väl jag känner personen men med de jag känner bra kan jag vara riktigt sprallig, det är som bara en inbygd funktion som finns där. Kan inte riktigt svara på varför jag är det men tycker om det.
• Jag tycker väldigt mycket om att träna, att ta ut kroppen och ha träningsvärk dagen efter, trots att det kan vara en ren plåga ibland så är det skönt att känna att man gjort något vettigt.
• Jag är en väldigt stark person, ibland har man sina svackor men i regel är jag väldigt stark. Jag har gått igenom mycket i mitt liv som har gjort att jag är där jag är idag. Det är jag tacksam för.
• Jag är person som alltid stridit för rättvisan och är det något som upprör mig måste jag säga det.
• Jag är väldigt mån om dom jag har i min närhet, vill inte förlora någon, speciellt inte familj och släktingar. Jag tror aldrig tidigare att jag haft så bra kontakt med min familj och mina släktingar och det vill jag absolut inte att det ska förändras, det är såhär jag vill ha det.
• Jag ibland bara väldigt dryg men är sällan något illa menat utan bara på skämt.
• Jag har jätte svårt att bestämma mig för saker och får ofta beslutsångest.

då kör vi!

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

Sista skoldagen innan lovet som inte riktigt var en skoldag.

Godmorgon världen!
Vaknade för fem minuter sedan, ska precis stiga upp för att få lite mat i magen, fixa mig osv.
Dagen kommer att spenderas på folkets hus på "Kalixsamtalet", ska bli riktigt intressant måste jag säga!
Känner en otrolig lättnad över att jag fått sportlov nu, eller under dagen kommer jag representera Manhemsskolan där men jag har ingen mer skoldag. Sen var det så otroligt skönt att ha gjort bort So-provet igår, det är det längsta prov jag någonsin skrivit, 2 timmar och 40 minuter! Behöver jag ens tala om att hjärnan och handen var helt mörbultade efteråt?
Nu är jag ledig från alla läxor och skolarbeten i en vecka och kanske några dagar till.

Fick brev från den andra skolan i Stockholm igår och är nu kallad till intagningsprov. Ska bli intressant och väldigt roligt hur det än går. :-)

Nu måste jag skynda mig att göra mig klar eftersom jag ska befinna mig på Folkan om 50 minuter.



Ha en bra dag!
Kram / F

Vem ska jag tro på när allt är såhär?

Just nu sitter jag och filosorerar lite granna på livet. Det svänger lite upp och ner ibland. Det finns mycket som är bra men samtidigt mycket som är jobbigt. Är inte riktigt i balans just nu när jag är sjuk, kan ju varken träna eller sjunga vilket är riktigt tråkigt. Börjar bli ganska sliten av allt skolarbete och har väl inte sovit så jätte bra så min kropp börjar säga ifrån nu. Lite tråkigt men vad ska man göra.

Ska snart spela in inlämningsuppgiften i Engelska så jag kan lämna in det imorgon.
Efter det ska jag åka en snabbis till Amanda och hämta min klasströja innan jag sätter fullt fokus på Andra världskriget provet imorgon.
Känner mig lite mindre stressad idag än vad jag var igår, har gjort bort Matteprovet och den andra inlämningsuppgiften i Engelskan är inlämnad! Snacka om skönt att ha gjort bort det men helst av allt hade jag ju inte vilja ha något skolarbete att göra.
Har fått reda på mitt arbets schema idag och jag är nöjd.

Godnatt och sov gott!


låt mig få bära dig när du är svag.

Var inte rädd, jag går bredvid dig.
Kom ta min hand, jag håller i dig.
Här i min famn, kan du våga tro.
Sänk dina murar, jag ger dig ro.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.
Var inte rädd, jag går bredvid dig.

Nu är jag din och nu kan jag andas.
Här blir jag kvar, för här vill jag stanna.
Se på oss nu, livet är vårt.
Ser du den framtid som vi, vi kommer få.

För att jag älskar dig, så som du är
och jag vill ge dig allting jag har
och låt mig få bära dig när du är svag,
för du betyder allting för mig.

Ja, jag ska älska dig så som du är
och jag vill ge dig allting jag har.
Så låt mig få bära dig när hoppet sviker.
Du betyder allt för mig.
Var inte rädd, jag står bredvid dig
för du betyder allt för mig.


There's a log on the fire, and it burns like me for you.

Nu ska jag slå mig ner i syfte att plugga. Har musiken på högsta volym i öronen och nynnar med i E.M.D's version av "Save tonight". Livet känns ganska lättsamt just nu, förutom att jag fortfarande har prov kvar att göra den här veckan men det är ju en tröst att det bara är 3 dagar kvar tills vi får sportlov så det är bara att hålla ut. Ska bli riktigt skönt att vara ledig en vecka men jag håller bara tummarna för att jag inte ska bli ännu sjukare nu när jag blir ledig, känns som att jag är på bättringsvägen så har inte tid att vara sjuk något mer, speciellt inte när jag ska jobba. 

Aja, bäst att sätta igång så man gör det någon gång. Mitt huvud kommer vara gult och blått efter detta...här skall bankas in information!



Ha det bra!
Kram / F