“All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.”

 

Dream until your dream comes true

 

livet flyter på som bara den!

I måndags var vi och hämtade min lilla pärla.
Jag har blivit mamma till en liten vit vento från 1993.
Vi har ett himla bra teamwork, du och jag pärlan.

Sen var jag även på ett möte i måndagskväll som fick mina tankar att gå i helt andra banor. Tankar om att förverkliga en dröm.

Jag har hittat många superbraiga låtar men framförallt en ny favvo-låt. Gissa vilken låt jag lyssnar på just nu? Jo, den. Man blir så himla glad!

Det enda som jag har lite mindre flyt på just nu är att jag blivit förkyld, är sjuuukt trött på morgonen och att alla jäklar klipper gräset vilket resulterar i väldigt kliande ögon! Men hindrar det mig? Svar: NEJ! :D I'm batman! (Nanananana baaaaatmaaaan)

Min helg

Den har bestått av massa skojiga saker!
I fredags for jag, Mattias, Kajsa, Hilda och Ewe och fiskade, fiskelyckan var inte så stor. Vi fick mest bottennapp :-( fast Kajsa fick nääästan upp en liten gädda men den släppte, inte att förglömma! ;-)
Lördagen drog jag och Hilda på roadtrip, första stoppet blev Luleå där vi shoppade endel samt åt lunch innan vi for vidare mot Boden där det arrangerades studentbal. Dit for vi främst för att titta på Frida och hennes kille Emil. Så fina!
Söndagen var en väldigt lugn dag, jag vaknade 12.10... Fruktansvärt skönt!
Sen såg jag några avsnitt Oth och helt enkelt chillade hela dagen!
Idag var det måndag igen och skola, men ingen vanlig skoldag då vi haft föreläsning med Manne Forssberg hela dagen! Superkul!
Nu ska jag ta tag i mitt liv och plugga lite!
Kram!