I'd catch a grenade for you.

I'd catch i grenade for you
Throw my hand on a blade for you
I'd jump in front of a train for you
You know I'd do anything for you

I would go throught all this pain
Take a bullet straight throught my brain
Yes, i would die for you, baby
But you won't do the same


Den här texten får mig att börja fundera lite grann, delvis på de som är kära men inte får sin kärlek besvarad men mesta dels till dom som är tillsammans med någon men när personen inte älskar en lika mycket tillbaks.
Jag tror det är ganska jobbigt för båda de personerna då, med tanke på att det är jobbigt att älska någon som inte älskar en lika mycket samtidigt som det nog kan vara jobbigt att veta hur man ska förhålla sig nära någon älskar en sådär mycket att de skulle kunna göra vad som helst för en men man inte känner likadant, en sak är väl om man inte har speciellt mycket känslor för personen då är det ju bäst att göra slut men om man älskar någon men man älskar på olika grader, vad gör man då? I endel fall kan det nog vara så att man kan älska varandra på samma grad men den ena har svårt att visa sina känslor, sätt er ner och prata. Kom överens om något som passa båda och kom ihåg: Gå aldrig in i ett förhållande om du inte är beredd att offra något, kärlek är att ge och ta. Men utgå alltid ifrån att ge så löser sig resten sedan. :-)

Jag är inte drabbad av det här men det var bara en tanke som kom upp när jag hörde Bruno Mars låt "Grenade". Har någon en tanke kring det här: Lämna gärna en kommentar! ;-)

Kram / F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback