Pannacotta!



Indgredienser 4 portioner:
3 dl vispgrädde
0,5 vaniljstång
0,5 dl socker
2 st gelatinblad

Tillagning:
1. Skrapa bort kärnorna ur vaniljstången. Häll upp grädde i en kastrull, tillsätt vaniljstången och sockret och koka sedan upp det. När det börjar koka ta bort kastrullen från plattan.

2. Blötlägg gelatinbladen i en skål med kallt vatten i 5 minuter.

3. När det gått 5 minuter, häll bort vattnet och sätt i gelatinbladen i grädden. Rör om tills gelatinet inte märks, häll sedan upp i de kärl du vill servera det i.

4. Ställ på kylning, och nu när det är kallt ute är detta perfekt för det stelnar mycket snabbare än om man skulle ställt det i kylen!

Lycka till! :)

Kram / F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback