After Eight chokladkaka!



Du behöver: (15 bitar)
- 3 dl strösocker
- 250 gram rumsvarmt smör
- 4 st ägg
- 4,5 dl vetemjöl
- 1 msk vaniljsocker
- 1 dl kakao
- 20 st After Eight

Gör såhär:

Börja med att sätta ugnen på 175 grader.
1. Vispa smör och socker.
2. Tillsätt äggen.
3. Rör ner de torra ingredienserna, sikta de gärna innan.
4. Smöra och bröa en långpanna. (34 x 24 cm)
5. Häll smeten i formen.
6. Fördela After Eight bitarna över hela kakan.
7. Grädda mitt i ugnen i 25 minuter.
Serveras med vispad grädde eller glass!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback